#5651 tinktura kotvičnik herba vitalis

Tinktúra Kotvičník zemný 50ml HERBA VIATLIS

05604
5,15 €

(103,00 € l)

S DPH
Vysokokvalitná tinktúra z čerstvých rastlín Kotvičníka zemného, pri ktorej je dôraz kladený na macerovanie bezprostredne po zbere. Tinktúra z kotvičníka prispieva k zníženiu vyčerpania pri záťaži, podporný prostriedok pri hormonálnych problémoch, prispieva k správnej funkcii prostaty a má priaznivé povzbudzujúce účinky v sexuálnej oblasti pre mužov aj ženy.

 

Táto tinktúra je vyrobená zo živých rastlín, macerovaných bezprostredne po zbere a má tak najvyšší možný obsah účinných látok ako aj samotnú bioenergiu živej čerstvej rastlinky. Plná chuť bylinky a farba extraktu vypovedajú o vysokej kvalite tohto macerátu. Na našom trhu sú tinktúry Herba Vitalis jedinečné čo potvrdzujú aj pozitívne skúsenosti a spokojnosť užívateľov.

Upozornenie: Tinktúra nie je vhodná pre deti a tehotným a dojčiacim ženám odporúčame užívanie konzultovať s lekárom alebo terapeutom.

Užívanie: Do pohára s 10-20 ml nemineralizovanej vody nakvapkáme kvapky a krúživým pohybom pohára premiešame a pred prehltnutím podržíme v ústach 20 až 30 s. Možné je kvapky nakvapkať aj priamo do úst, ale s vodou je užívanie jemnejšie. Dospelí užívať medzi jedlami 4x denne 20 kvapiek. Bezprostredne po použití nezapíjame, pitný režim pokračuje asi po pol hodine.

4 položky
No reviews
Produkt bol pridaný do zoznamu prianí
Product added to compare.