#5907 gummley imunita žele vitaminy

Želé vitamíny Imunita 180g GUMMLEY

Gummley
06122
17,95 €

(99,72 € kg)

S DPH
1 deň

Imunitný systém chráni pred pôsobením škodlivých mikroorganizmov. Posilniť ho pomôže IMUNITA vegánske želé s vitamínom D3 a zinkom, bez cukru. Moderný životný štýl s nedostatkom pohybu, spánku a nezdravým stravovaním vedie často k poklesu obranyschopnosti. Na imunitný systém človeka vplývajú aj ďalšie faktory, ako sú vysoký príjem rafinovaného cukru, stres, fajčenie a nadmerné množstvo alkoholu. Porucha imunitnej odpovede sa vo väčšine prípadov prejaví častejšími ochoreniami dýchacích ciest, celkovým pocitom únavy, objaviť sa môžu tiež bolesti kĺbov, zhoršené hojenie rán a tiež ochorenia neinfekčnej povahy.

 

IMUNITA vegánske želé s vitamínom D3 a zinkom, bez cukru na posilnenie obranyschopnosti:

Vitamín D
Ovplyvňuje ukladanie vápnika do kostí, prispieva k svalovej sile, zlepšuje fyzickú výkonnosť a podporuje správne fungovanie imunitného systému. Vitamín D je tiež dôležitý pre funkciu pokožky, mozgu, pomáha udržiavať optimálnu hladinu minerálov v krvi, podieľa sa na znižovaní zápalu v tele a znižovaní krvného tlaku.

Zinok
Úlohou zinku v organizme je podpora imunitného systému a ochrana buniek pred oxidačným stresom. Dôležitý je tiež pre zrak, pevnosť kostí, hojenie rán, má protizápalový účinok, zvyšuje plodnosť a prispieva k znižovaniu hladiny cukru v krvi. Dostatočný príjem zinku navyše ocení aj vaša pamäť.

Zloženie: Sladidlá (maltitolový sirup, maltitol), voda, želírujúce látky (pektíny), vitamín D (cholekalciferol), zinok (glukonát zinku), regulátor kyslosti (kyselina citrónová, citran sodný), koncentrát (z reďkovky a šafránu), prírodná aróma, kokosový olej MCT, glazúrovacia látka (karnaubský vosk). Môže obsahovať laktózu.

Aktívna látka na 2 želé:
VITAMÍN D3 100 mmG/4000IU  RI 2000%
ZINOK 5 MG RI 50%

Nutričné hodnoty 100g:
Energetická hodnota (kJ) 779
Energetická hodnota (kcal) 186
Bielkoviny (g) 0,0
Sacharidy (g) 76
z toho Cukry (g) 0,0
z toho viacsýtny alkohol (g) 76
Tuk (g) <0,5
Nasýtené mastné kyseliny (g) 0,0
Soľ (g) 0,02

Počet želé v balení: 60 ks / Odporúčaná dávka: 2 želé

4 položky
No reviews
Produkt bol pridaný do zoznamu prianí
Product added to compare.