#5941 leros čaj vyrovnaný cukor

Čaj Vyrovnaný Cukor 2x1g LEROS

05444
Vypredané
3,15 €

(315,00 € kg)

S DPH

Bylinná čajová zmes s čučoriedkou a listom gymnemy, ktoré prispievajú k normálnej hladine cukru v krvi. Bylinná zmes obsahuje vňať čučoriedky a list gymnemy, ktoré prispievajú k normálnej hladine krvného cukru. Myrtillínu, ktorý obsahujú na pohľad obyčajné čučoriedkové listy, sa hovorí rastlinný inzulín. Gymnemu lesnú už po stáročia využívali v ajurvédskej medicíne. Táto liana dorastajúca do výšky až 8 metrov, je označovaná aj ako gurmar, teda v preklade doslova zabíjač sladkej chuti.

 

Zloženie: brusnica čučoriedková 30%, jastrabina lekárska 15%, stavikrv vtáčí 10%, fazuľa obyčajná 10%, čajovník sivokrký 10%, gymnema lesná 5%, sladké drievko 5%, šalvia lekárska 5%.

Príprava: 1 záparové vrecko zalejeme 1/4 l vriacej vody a po 10 minútach vylúhovania v prikrytej nádobe vrecko vyberieme. Čaj sa nesmie variť. Pripravuje sa vždy čerstvý.

Dávkovanie: Dospelí: 2 - 4 šálky denne. Neprekračujte odporúčané dávkovanie.

V chuti čaju dominuje príjemný rooibos, ktorý tiež nápoj zafarbuje do tmavo oranžovej farby a sladké drievko s lahodným anízovým nádychom. Ostatné bylinky dodávajú čaju jemnú bylinnú vôňu, v ktorej možno rozoznáte korenistú vôňu šalvie alebo ľahko drevitý nádych jastrabiny.

Upozornenie: Čaj nie je určený pre deti, tehotné a dojčiace ženy. Dlhodobé užívanie čaju konzultujte so svojím lekárom. Nepoužívajte pri precitlivenosti na niektorú zložku čajovej zmesi. Výrobok nenahrádza pestrú stravu. Uchovávajte na suchom mieste do 25 °C, chráňte pred svetlom a cudzími pachmi. Ukladajte mimo dosahu detí.

No reviews
Produkt bol pridaný do zoznamu prianí
Product added to compare.