#6154 Kvitok aloe vera serum

Sérum Aloe vera 10ml KVITOK

05755
Vypredané
10,75 €

(1 075,00 € l)

S DPH

Aloe vera je veľmi dobre známa pre svoje mimoriadne hydratačné, upokojujúce a regeneračné vlastnosti. Napomáha rýchlejšiemu uzatvoreniu rán a v mieste poškodenia stimuluje tvorbu kolagénu, udržiava pokožku vláčnu a pružnú.Má tiež silné protizápalové účinky, pôsobí dezinfekčne, antibioticky a a je často využívaná pri zmierňovaní akné, popálenín, pľuzgierikov, alergických reakcií či rôznych kožných ochorení.

 

 Sérum je vhodné pre všetky typy pleti, najmä však pre pleť podráždenú, citlivú a suchú, alebo ako prvá pomoc pri poraneniach. Sérum môžete používať samostatne, alebo ho môžete pridať napr. do obľúbenej masky.

Použitie: Na vyčistenú, tonizovanú a mierne navlhčenú pleť naneste 2-3 kvapky pleťového séra a vmasírujte do pokožky (oblasť tváre, krku a dekoltu). Po vstrebaní vždy naneste pleťový krém podľa vášho typu pleti.

Zloženie: Rosa Damascena Flower Water (kvetinová voda Damašská Ruža), Glycerin (rastlinný glycerín), Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder (aloe vera extrakt), Xanthan Gum (xantánová guma), Sodium Levulinate (soľ kyseliny levulovej– prírodná rastlinná kyselina), Sodium anisate (soľ kyseliny anízovej – prírodná rastlinná kyselina), Citric Acid (kyselina citrónová – úprava pH)

Výrobca: Kvitok

No reviews
Produkt bol pridaný do zoznamu prianí
Product added to compare.