#4120 kolagen na krasu

Kolagén na krásu 187g

Adelle Davis
04562
Vypredané
35,00 €

(187,17 € kg)

S DPH
Kolagén na krásu od Adelle Davis s aktívnymi látkami proti starnutiu a príjemnou citrónovou chuťou. Obsahuje vysokú dennú dávku klinicky testovaného bioaktívneho kolagénu – 5000 mg, kyselinu hyalurónovú, vitamín C a zinok. Objavte silu morského kolagénu typu I a III s vysokým obsahom troch základných stavebných prvkov pokožky – glycínu, prolínu a hydroxyprolínu.

 

Bez geneticky upravených látok.

Bez lepku,laktózy.

Zloženie: hydrolyzovaný rybí kolagén, kyselina L – askorbová, glukónan zinočnatý, prírodná aróma: citrón, sladidlo: glykozidy steviolu, hyaluronan sodný, prírodné farbivo: betakarotén

Výživová hodnota: Množstvo aktívnych látok v odporúčanej dennej dávke 
 bioaktívne kolagénové peptidy z rýb  5000 mg 
 kyselina hyalurónová  80 mg 
 Vitamíny a minerály v jednej dávke (6,33g)   % RVH*
 vitamín C  1000 mg  1250%
 zinok  10 mg  100%
*denná referenčná výživová hodnota  dospelého

Alergény: Produkt obsahuje rybí kolagén. Tento produkt neobsahuje deriváty sóje ani žiadne iné hlavné alergény: mlieko, vajcia, ustrice, orechy, obilie a arašidy. Neobsahuje lepok.

Výrobca: Adelle Davis, s.r.o.,Karloveská 63,841 04 Bratislava,SR

Prehlásenie: firma Adelle Davis s.r.o., jej zamestnanci či spolupracujúce osoby žiadnu z vyššie uvedených informácií neprehlasujú ako a ani nie sú návodom na liečbu či odporúčanie liečby pre akékoľvek mentálne či telesné stavy. Je na rozhodnutí každého jedného spotrebiteľa, či sa pre užívanie tohto produktu rozhodne a prípadne sa o jeho užívaní poradí s lekárom alebo lekárnikom.

 

No reviews
Produkt bol pridaný do zoznamu prianí
Product added to compare.